6 juli 2010

Mp Borås på Almedalsveckan

Många miljöpartister från Borås åker till Almedalsveckan. Bland deltagarna märks Johan Hellström (riksdagsetta från Sjuhärad), Tom Andersson (toppnamn till Borås kommunfullmäktige), Staffan Falk (andranamn till regionfullmäktige) och Hanna Werner (högt placerad på både kommun- och regionfullmäktigelistorna). Samtliga kommer fram till Almedalen och Visby under onsdagseftermiddagen och -kvällen.

- Jag ser fram emot att träffa de andra gröna riksdagskandidaterna och ta del av stämningen i denna politikens egen Roskildefestival, säger Johan Hellström. Jag ska även gå på en debatt mellan Maria Wetterstrand och den liberale debattören Johan Norberg om hur liberala de gröna är och hur gröna liberalerna är, det ska bli spännande. Ser även fram emot seminariet om ifall tillväxt är bra för miljön där Per Bolund, vår ledamot i näringsutskottet medverkar.

- Det arrangeras en del aktiviter kring vår gröna politik för god mat. Jag är sedan länge engagerad i frågor kring god och näringsriktig mat. Peter Eriksson medverkar i ett seminarium om framtidens mat och politikernas ansvar, det ser jag fram emot. Ska även bli spännande att se Peter och Marias tal på lördag, säger Tom Andersson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar